beauty-channel.tv
El canal de televisió Online dedicat a la bellesa


Beauty Channel.tv : El canal de bellesa en línia on es pot veure les desfilades, anuncis i vídeos dels més grans estilistes en el món. Aprendràs les últimes notícies i els Backstage en directe en desfilades i esdeveniments. Estada informada! Tot el que vols saber sobre la bellesa com es percep i va actuar sobre en el món del cabell, consells útils i visibles a través del canal de televisió de la bellesa. Tendències de la moda el cabell, el que es veu bé, i com la bellesa s'aconsegueix gràcies als últims tractaments de bellesa. Què ús grans perruqueries per demostrar en canal el que consideren bella? En filosofia, l'estètica és la ciència de la bellesa. En aquest canal trobaràs molts consells útils per al teu benestar i per al teu cabell: els tractaments de bellesa són, en realitat, molt importants per viure més relaxats i sentir-se millor amb els altres i amb ells mateixos, així com per alleujar o eliminar pertorbacions que afecten la nostra qualitat de Vida. En aquests canals trobareu una gran varietat d'articles i temes: Notícies del món de la perruqueria, la bellesa, la cirurgia plàstica i la medicina estètica, notícies i anàlisis que us mostraran quins són els millors tractaments per a la cara, el cos i el cabell, remeis naturals per combatre la cel·lulitis, les solucions per curar la calvície i molt més. En aquest canal anem a veure junts tantes notícies d'interès sobre els tractaments de bellesa per a la cara i el cos i el cabell, però no només. Descobrirem quines són les millors mesures per desfer-se de l'excés de greix o per arrugues, però també massatges que ens ajuden a superar l'estrès. Trobareu aquesta secció plena d'informació útil per perruquers també per evitar alguns problemes que es puguin produir durant aquest tipus de tractament: articles i idees per a tots aquells que vulguin cuidar la seva bellesa i benestar dels cabells.

Gossip & News
20 Jan 20
l oreal majirel 2020

L'Oreal Professionnel per il 2020 cambia tutto di MAJIREL tranne la sua iconica formula

majirel

MAJIREL: il nuovo PACK che rispetta l'ambiente

Il rinnovo del PACK è stato studiato per migliorare i livelli di eco sostenibilità: le scatole di cartone e i tubi di alluminio sono RICICLABILI, mentre il tappo del tubo è realizzato in plastica riciclata al 100%.

L oreal

MAJIREL è un prodotto che assicura:

- PROTEZIONE DEL CAPELLO grazie al potere della ceramide INCELL® e degli attivi dello IONENE G®

- POTERE COLORANTE grazie al TRUE-TO-TONE-COLOR®

20 Jan 20
Ross Charles International Hairstylist

The Royal Soul collection was formed from an interpretation of classic, sophisticated looks that had an innovative and contemporary edge. The collection embodies high end hair that can be altered and moulded to maintain that creative flair and expression of personality. The looks are regal and capture the essence of modern princes from around the globe. Influenced by diverse global cultures, the collection represents divergent styles.

Ph: Ross Charles
Stylist: Ross Charles

hair-collections

20 Jan 20
Sam Bell International Hairstylist

Find put the latest hair collection, called “Timeless ”, made by “ Sam Bell HAIR AT 58” international hairstylist from AO.

Ph: Tony Le Britton
Make-up: Roseanna Velin
Stylist: Joey Bevan

hair-collections

20 Jan 20
Xaro Ferri Sanchís Interrnational Hairstylist

This collection was inspired by the intense colours of seawater, where greenish and mauve blue colours are predominant

Ph: Julian Gabaldon
Make-up: Karla Rillo
Stylist: Xaro Ferri Estilistas

hair-collections

20 Jan 20
Rainbow Room International Art Team

Find put the latest hair collection, called “Ruby”, made by “Rainbow Room International Art Team” international hairstylist from UK.

Ph: Chris Bulezuik
Make-up: Claire Evans
Stylist: Clare Frith

hair-collections

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Beauty Channel.tv, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Beauty Channel.tv, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Beauty Channel.tv, revistes perruqueria, nous perruquers, últimes perruqueries, revista d'estètica, estudi, Griffe, tendència, Reina, tu, Beauty Channel.tv, cabeleireros, príncep, estils de cabell, Toni & Guy, ah alternativa, remixes, LH la horquilla, vidaestética, Tocado, Beauty Channel.tv, hombre, tophairstylist, notícies de beautybazar, notícies, IHF, Hair Dreams, lnenail, estilisme, saló, Beauty Channel.tv, cabell, hairworld, bqmagazine, bqtrends, cosmètics Rússia, Hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Beauty Channel.tv, cub intel ligent, cub de 3 moda només, cub de moda foto de cabell, cabell Els diaris de cabell, les tendències de la moda, els millors perruquers, els perruquers de premsa, perruqueries periòdiques, notícies del cabell, Beauty Channel.tv, llistes d'adreces de perruqueria, revistes de perruqueria, quaderns de revista, pentinats revista, talls de cabells foto revista, Cerca de feina perruquers, talls de cabells, botigues de perruqueria, xafarderia de Gossip Magazine, Beauty Channel.tv, revista de tendències de moda, revista de cabell, llibres de llibre, revista de moda, revistes de moda, perruqueries, estètica, bellesa, lloc oficial, Beauty Channel.tv, novetat à, cabell

X

privacy
["22:06:38","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Beauty-channel.tv' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - magazine - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/MAGAZINE\/ca.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/MAGAZINE\/ca.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/beauty-channel.tv\/ca.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - magazine - impostata da: record da DB"]