beauty-channel.tv
Saluran televisyen dalam talian didedikasikan untuk Kecantikan


Beauty Channel.tv : Kecantikan saluran dalam talian di mana anda boleh melihat perarakan, iklan dan video hairstylists terbesar di dunia. Anda akan belajar berita terkini dan hidup di belakang pentas pada pertunjukan fesyen dan acara. Kekal termaklum! Apa yang anda mahu tahu tentang Kecantikan seperti yang dilihat dan bertindak ke atas dunia rambut, tips yang berguna dan boleh dilihat melalui saluran TV Kecantikan. Fesyen trend rambut, apa yang kelihatan bagus, dan seperti Kecantikan dicapai terima kasih kepada rawatan kecantikan terkini. Apakah yang menggunakan pendandan rambut yang besar untuk menunjukkan pada saluran apa yang mereka anggap cantik? Dalam falsafah, estetika adalah Sains Kecantikan. Dalam saluran ini, anda akan mendapati banyak tips berguna TV untuk kebajikan anda dan untuk rambut anda: rawatan kecantikan sebenarnya sangat penting untuk hidup lebih santai dan berasa lebih baik dengan orang lain dan dengan diri mereka sendiri, serta untuk mengurangkan atau menghapuskan gangguan yang menjejaskan kualiti Kehidupan. Dalam saluran ini anda akan menemui pelbagai artikel dan topik: Berita dari dunia rambut, Kecantikan, pembedahan plastik dan perubatan estetik, berita dan analisis yang akan menunjukkan kepada anda Apakah rawatan yang terbaik untuk muka, badan dan rambut, ubat semula jadi untuk memerangi selulit, penyelesaian untuk menyembuhkan botak dan banyak lagi. Dalam saluran ini, kita akan melihat bersama-sama banyak berita menarik tentang rawatan kecantikan untuk muka dan badan dan rambut tetapi bukan sahaja. Kami akan mengetahui apakah langkah terbaik untuk menyingkirkan lemak yang berlebihan atau dengan kedutan tetapi juga urutan yang membantu kita mengatasi tekanan. Anda akan dapati apa-apa bahagian yang penuh dengan maklumat yang berguna oleh pendandan rambut juga untuk mengelakkan beberapa masalah yang mungkin berlaku semasa jenis rawatan ini: artikel dan wawasan untuk semua orang yang ingin menjaga Kecantikan rambut dan kesejahteraan mereka.

Gossip & News
15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

14 Nov 19
egidio-borri

Clicca qui e guarda il video

EGIDIO BORRI, noto hairstylist creativo e spontaneo, proprietario di moltissimi saloni in Toscana ti invita nel nuovo salone, SABRINA BY EGIDIO in via Roma 9, a San Giovanni Valdarno (AREZZO)

Location moderna con uno stile originale ed elegante, è il nuovo salone di Egidio Borri e Sabrina Citroni!

L’estro artistico dei due soci si percepisce subito all’ingresso del bellissimo salone, dove si può notare la cura nei dettagli e l’originalità nella scelta del design.

Cambi di look, cura del capello e tagli di tendenza sono l’ordine del giorno per i due artisti Egidio e Sabrina che grazie alle apparecchiature di ultima generazione e prodotti di alto livello garantiscono alle clienti un risultato finale strabiliante e sempre al passo con i tempi.

Leggi anche: “Inaugurazione del nuovo salone SABRINA by EGIDIO

14 Nov 19

Tra gli acconciatori più influenti nel panorama italiano e i giovani
under 28, che si stanno affacciando per la prima volta al grande pubblico, sono stati scelte le 3 migliori proposte per ciascuna categoria.
BEST COLLECTION
BEST COLOUR

BEST CUT

BEST ITALIAN HAIRDRESSER

BEST MAN STYLE

BEST YOUNG

TUTTI I PARTECIPANTI:

Alessandro Barca, Alessandro Bonetto, Daniele Gnisci, Giovanna Smriglio, Lorenzo Rilli, Matteo De Vita, Mattia Pongolini, Nicola Gepponi, Thomas Dughiero, Alessandro Bonetto, Francesco Bottone, Federico Lucchese, Gianluca Gulino, Giovanni Napolitano, Giacomo Pettirossi, Valerio Federico, Vito Lacialamella, Alessandro Barca, Daniel Maltoni, Gianluca Grechi, Matteo Susini, Giancarlo Rodia, Lorenzo Marchelle, Silvio Luciani, Valerio Moggiani, Fabio Di Gennaro, Giuseppina Morgillo, Ida Ortolani, Luigi Martini, Mirco Bretta, Matteo De Vita, Mayla Fabbriciani, Marco Iafrate, Simone Bernardo, Salvatore De Maria, Simone Prati, Vincenzo Ragusa, Andrea Garofalo, Ida Ortolani, Ilaria Spinello, Mirco Bretta, Mirko Schioppa, Simone Minella, Salvatore De Maria, Fulvio Furcas, Gianluca Grechi, Giancarlo Rodia.

13 Nov 19

CHARME & BEAUTY, noto distributore di prodotti professionali per capelli di SAN GIOVANNI TEDUCCIO (NAPOLI), noto anche per i suoi saloni di eccellenza, è sulla copertina di BEAUTYBAZAR FASHION.

CHARME & BEAUTY è in copertina!

BEAUTY BAZAR FASHION è lo short magazine dedicato alla moda-capelli di tendenza e CHARME & BEAUTY si è aggiudicato la copertina di questo numero.

Sfoglia online la rivista.

Encyclopedic hair website


Pendandan rambut menjaga kesihatan rambut di salon kecantikan dan estetik, dengan gaya rambut yang bergaya untuk foto rambut fesyen dan penjualan produk penjagaan rambut.

Topik berkaitan

Ikon lexpendandan rambut

Beauty Channel.tv, pendandan rambut, rambut, Kesihatan, Salun Kecantikan, foto fesyen rambut, gaya rambut, estetika, jualan, botak penjagaan, Beauty Channel.tv, rambut jatuh, pewarna, tompok matahari, balayages, meches, berkecai ush, Deja-Vu, Beauty Channel.tv, model rambut, pendandan rambut baru, pendandan rambut terkini, majalah estetik, studio, Griffe, trend, Ratu, anda, Beauty Channel.tv, cabeleireros, Putera, gaya rambut, Toni & Guy, ah alternatif, remixes, LH La horquilla, vidaestetika, tocado, Beauty Channel.tv, hombre, tophairjurugaya, berita oleh beautybazar, berita, ihf, rambut mimpi, lnenail, penggayaan, salon, Beauty Channel.tv, rambut, hairworld, bqmajalah, bqtrend, kosmetik Rusia, rambut! s, moden, intercoiffure, beautybazar, Beauty Channel.tv, kiub Smart, Cube 3 fesyen sahaja, kiub foto fesyen rambut, rambut, rambut, Surat khabar rambut, trend fesyen, pendandan rambut yang terbaik, berita menunjukkan pendandan rambut, Beauty Channel.tv, pendandan rambut berkala, berita rambut, senarai alamat pendandan rambut, jurnal pendandan rambut, jurnal gaya rambut, majalah gaya rambut, majalah rambut Photo, kerja mencari rambut pendandan, luka rambut, Beauty Channel.tv, Kedai rambut, majalah gosip gosip, majalah fesyen trend, majalah rambut, buku buku, majalah fesyen, majalah fesyen, pendandan rambut, estetika, Beauty Channel.tv, Kecantikan, Laman rasmi, Novelty à, Tukang

X

privacy