beauty-channel.tv
El canal de televisió Online dedicat a la bellesa


Beauty Channel.tv : El canal de bellesa en línia on es pot veure les desfilades, anuncis i vídeos dels més grans estilistes en el món. Aprendràs les últimes notícies i els Backstage en directe en desfilades i esdeveniments. Estada informada! Tot el que vols saber sobre la bellesa com es percep i va actuar sobre en el món del cabell, consells útils i visibles a través del canal de televisió de la bellesa. Tendències de la moda el cabell, el que es veu bé, i com la bellesa s'aconsegueix gràcies als últims tractaments de bellesa. Què ús grans perruqueries per demostrar en canal el que consideren bella? En filosofia, l'estètica és la ciència de la bellesa. En aquest canal trobaràs molts consells útils per al teu benestar i per al teu cabell: els tractaments de bellesa són, en realitat, molt importants per viure més relaxats i sentir-se millor amb els altres i amb ells mateixos, així com per alleujar o eliminar pertorbacions que afecten la nostra qualitat de Vida. En aquests canals trobareu una gran varietat d'articles i temes: Notícies del món de la perruqueria, la bellesa, la cirurgia plàstica i la medicina estètica, notícies i anàlisis que us mostraran quins són els millors tractaments per a la cara, el cos i el cabell, remeis naturals per combatre la cel·lulitis, les solucions per curar la calvície i molt més. En aquest canal anem a veure junts tantes notícies d'interès sobre els tractaments de bellesa per a la cara i el cos i el cabell, però no només. Descobrirem quines són les millors mesures per desfer-se de l'excés de greix o per arrugues, però també massatges que ens ajuden a superar l'estrès. Trobareu aquesta secció plena d'informació útil per perruquers també per evitar alguns problemes que es puguin produir durant aquest tipus de tractament: articles i idees per a tots aquells que vulguin cuidar la seva bellesa i benestar dels cabells.

Gossip & News
15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

14 Nov 19
egidio-borri

Clicca qui e guarda il video

EGIDIO BORRI, noto hairstylist creativo e spontaneo, proprietario di moltissimi saloni in Toscana ti invita nel nuovo salone, SABRINA BY EGIDIO in via Roma 9, a San Giovanni Valdarno (AREZZO)

Location moderna con uno stile originale ed elegante, è il nuovo salone di Egidio Borri e Sabrina Citroni!

L’estro artistico dei due soci si percepisce subito all’ingresso del bellissimo salone, dove si può notare la cura nei dettagli e l’originalità nella scelta del design.

Cambi di look, cura del capello e tagli di tendenza sono l’ordine del giorno per i due artisti Egidio e Sabrina che grazie alle apparecchiature di ultima generazione e prodotti di alto livello garantiscono alle clienti un risultato finale strabiliante e sempre al passo con i tempi.

Leggi anche: “Inaugurazione del nuovo salone SABRINA by EGIDIO

14 Nov 19

Tra gli acconciatori più influenti nel panorama italiano e i giovani
under 28, che si stanno affacciando per la prima volta al grande pubblico, sono stati scelte le 3 migliori proposte per ciascuna categoria.




BEST COLLECTION




BEST COLOUR





BEST CUT





BEST ITALIAN HAIRDRESSER





BEST MAN STYLE





BEST YOUNG





TUTTI I PARTECIPANTI:

Alessandro Barca, Alessandro Bonetto, Daniele Gnisci, Giovanna Smriglio, Lorenzo Rilli, Matteo De Vita, Mattia Pongolini, Nicola Gepponi, Thomas Dughiero, Alessandro Bonetto, Francesco Bottone, Federico Lucchese, Gianluca Gulino, Giovanni Napolitano, Giacomo Pettirossi, Valerio Federico, Vito Lacialamella, Alessandro Barca, Daniel Maltoni, Gianluca Grechi, Matteo Susini, Giancarlo Rodia, Lorenzo Marchelle, Silvio Luciani, Valerio Moggiani, Fabio Di Gennaro, Giuseppina Morgillo, Ida Ortolani, Luigi Martini, Mirco Bretta, Matteo De Vita, Mayla Fabbriciani, Marco Iafrate, Simone Bernardo, Salvatore De Maria, Simone Prati, Vincenzo Ragusa, Andrea Garofalo, Ida Ortolani, Ilaria Spinello, Mirco Bretta, Mirko Schioppa, Simone Minella, Salvatore De Maria, Fulvio Furcas, Gianluca Grechi, Giancarlo Rodia.

13 Nov 19

CHARME & BEAUTY, noto distributore di prodotti professionali per capelli di SAN GIOVANNI TEDUCCIO (NAPOLI), noto anche per i suoi saloni di eccellenza, è sulla copertina di BEAUTYBAZAR FASHION.

CHARME & BEAUTY è in copertina!

BEAUTY BAZAR FASHION è lo short magazine dedicato alla moda-capelli di tendenza e CHARME & BEAUTY si è aggiudicato la copertina di questo numero.

Sfoglia online la rivista.

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Beauty Channel.tv, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Beauty Channel.tv, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Beauty Channel.tv, revistes perruqueria, nous perruquers, últimes perruqueries, revista d'estètica, estudi, Griffe, tendència, Reina, tu, Beauty Channel.tv, cabeleireros, príncep, estils de cabell, Toni & Guy, ah alternativa, remixes, LH la horquilla, vidaestética, Tocado, Beauty Channel.tv, hombre, tophairstylist, notícies de beautybazar, notícies, IHF, Hair Dreams, lnenail, estilisme, saló, Beauty Channel.tv, cabell, hairworld, bqmagazine, bqtrends, cosmètics Rússia, Hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Beauty Channel.tv, cub intel ligent, cub de 3 moda només, cub de moda foto de cabell, cabell Els diaris de cabell, les tendències de la moda, els millors perruquers, els perruquers de premsa, perruqueries periòdiques, notícies del cabell, Beauty Channel.tv, llistes d'adreces de perruqueria, revistes de perruqueria, quaderns de revista, pentinats revista, talls de cabells foto revista, Cerca de feina perruquers, talls de cabells, botigues de perruqueria, xafarderia de Gossip Magazine, Beauty Channel.tv, revista de tendències de moda, revista de cabell, llibres de llibre, revista de moda, revistes de moda, perruqueries, estètica, bellesa, lloc oficial, Beauty Channel.tv, novetat à, cabell

X

privacy